Gede, Ashari and Akuisisi Pengetahuan Lokal, - Tiwul. [Video] (Unpublished)
view_usp=drive_link - Published Version
Restricted to Repository staff only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike.
Download (83kB) | Request a copy
Abstract
Di perdesaan Trenggalek, masyarakat telah mengolah singkong menjadi tiwul sejak lama. Tiwul tetap menjadi sumber karbohidrat selain beras dan roti, dianggap sebagai warisan leluhur, identitas, dan sumber kebahagiaan.
| Item Type: | Video |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | Tiwul, Trenggalek, Warisan leluhur |
| Subjects: | Social and Political Sciences |
| Depositing User: | Muliyani Muliyani |
| Date Deposited: | 19 Oct 2023 05:02 |
| Last Modified: | 19 Oct 2023 05:02 |
| URI: | https://karya.brin.go.id/id/eprint/28074 |


